birgittasfoto.blogg.se

Hos mig är det en fröjd att vara

Publicerad 2015-11-25 22:34:00 i Allmänt,

Man påverkas av sin omgivning den saken är klar. Bor man i en svinstia så mår man inte bra. Det finns två platser man tillbringar där man tillbringar mycket tid, det är på jobbet och i hemmet. Jobbet är svårt att påverka själv, man får placera sig i en trivsam arbetsmiljö helt enkelt. Hemma kan man däremot påverka väldigt mycket själv och jag är väldigt intresserad av heminredning.

Renovering och heminredning är något jag brinner för, jag har spenderat mycket tid och pengar på att skapa en trevlig miljö i hemmet. Jag märker att jag mår bra av att leva i en trevlig miljö. Hemma hos mig är det en fröjd att vara, man kan sitta i soffan och bara njuta inredningens matchande färger och doften av ett nyskurat golv, jag har ett fantastiskt hem. Alla bör lägga lite tid och energi på sin heminredning, det är verkligen något att tänka på.

Mer inspiration hittar du på allt för hemmet

 Exempel på ett väldigt snyggt stylat vardagsrum, kunde inte ha gjort det bättre själv.
 
 

Det är ganska dumt att vara anställd

Publicerad 2015-11-17 15:16:59 i Allmänt,

Funderar på att byta jobb, jag trivs inte alls på mitt jobb längre. Det är ganska dumt att vara anställd egentligen. Det räcker ju med att man sitter bredvid en person som man inte gillar så trivs man inte längre. Vi har bytt platser och nu sitter jag bredvid en väldigt jobbig person. Det är ju galet att man spenderar hela dagarna på en arbetsplats och man kan inte ens välja vilka man ska jobba med. Man spenderar större delen av sin tid med folk som man inte själv har valt att umgås med. Sen kan man inte ta ledigt när man vill, man måste vara på jobbet varje dag. Man kan inte ens komma lite senare eller gå ut och ta en paus när man känner för det.

När man vill ha högre lön så måste man tigga om det. Man kan få sparken när som helst egentligen, många av mina vänner har fått sluta på sina jobb.

Man kanske ska starta eget helt enkelt, det finns så många fördelar även om det inte är så lätt.

Fördelen med att laga egen mat

Publicerad 2015-11-11 16:15:00 i Allmänt,

Jag har bestämt mig för att börja laga mat. Det är inget som jag har tänkt på tidigare utan jag har bara köpt hem färdigmat när jag har velat äta något gott eller så har jag öppnat en tonfiskburk och rört ihop lite potatismos om jag velat vara nyttig. Jag har aldrig förstått mig på det där med att laga mat riktigt, det tar ju bara omständigt och tar en massa tid.

Men det finns fördelar med att lära sig att laga mat och fördelen är att man kan äta både gott och nyttig mat. När man lagar mat med många olika ingredienser så får man i sig en mer allsidig kost med bra naturliga råvaror.

Det är klart att det går snabbare att köpa en burgare från donken på väg hem från jobbet men det är inte lika nyttigt och innehåller mest fett och tillsatser.

Vill man äta både gott och nyttigt så gäller det att lära sig att laga god och nyttig mat.

 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela