Mäklarhuset

Morgonpromenad

Publicerad 2015-10-29 16:28:00 i Mäklare,

I morse gick jag en långpromenad, det kändes fantastiskt uppfriskande och skönt, en bra start på dagen helt enkelt. Dagen blir liksom helt annorlunda när man har gått en promenad på morgonen, man får liksom mer gjort hela dagen sen för att man känner sig så duktig.

Jag tog ledigt i söndags, ingen promenad alltså eftersom söndag är Herrens dag. Inte riktigt orsaken men det låter bättre än den verkliga orsaken vilket är att jag inte orkade helt enkelt.

Jag hade planerat att väga mig på jobbet eftersom jag inte har någon bra våg hemma och dessutom är det ju bäst att väga sig på samma våg jämt, det kan ju skilja lite mellan olika vågar. Vet inte hur exakt vågen på jobbet är, men jag antar att så länge jag använder samma våg så kommer man ju märka om man har gått ner. Jag förväntade mig inte att jag skulle se någon viktnedgång redan, men jag vill bestämma en dag då jag väger mig, tänkte väga mig en gång i veckan. Imorgon kanske.

Känns bra att jag promenerade idag, hade ganska mycket att göra idag men där ser man att man hinner mer än vad man tror på en dag och det finns inga ursäkter för att inte hinna promenera.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Prenumerera och dela