birgittasfoto.blogg.se

Datorn krascha!

Publicerad 2016-10-01 19:14:00 i Allmänt,

Vad gör man om datorn går sönder och man inte har råd att köpa en ny? Man tar ett mikrolån så klart!
 
Jag klarar mig inte en dag utan min dator. Jag använder den hela tiden, inte minst för att betala räkningarna. Det är inte klokt vad jag har blivit beroende av min dator. Det är inte särskilt kul när man upptäcker att datorn inte startar upp längre. Man får panik för man har ju en massa sparade grejer på datorn som man inte kan få tillbaka. Därför är det så viktigt att göra en backup på allt man har.
 
Hur som helt så var jag tvungen att köpa en ny dator på en gång men jag hade inte riktigt råd med den som jag ville ha och då kom jag på det här med mikrolån. Det var inte en stor summa pengar som fattades så jag bestämde mig för att ta ett mikrolån så att jag fick råd att köpa den datorn som jag helst ville ha. Ett mikrolån är ett litet lån på några tusen kronor som går snabbt att få så det var perfekt. Läs mer om mikrolån.
 
Nu har jag en ny dator som funkar utmärkt. Det är en himla skillnad och jag förstår inte hur jag orkade med min gamla dator för den var väldigt trög. Den var väl inne på sista versen helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela